header1

Nieuws & activiteiten

(Rolstoel)dansen was weer héél leuk!

Zaterdag 19 maart was het weer tijd om te dansen! De hooiberg veranderde in een grote danszaal. De heren hadden de taak om een danspartner zoeken en te vragen. Nadat iedereen een partner had, kon het dansen beginnen! We leerden de Cha Cha Cha, Tango, de Wals en we deden ook een cowboy dans met z'n allen. Na een korte pauze was het tijd voor een danswedstrijd. Iedereen had het top gedaan en ging naar huis met een certificaat! 

> Kijk hier alle foto’s!

Meer weten over Stichting Drempelloos Dansen? > klik dan hier.

Honing te koop van de bijen van Kleurrijk

De Kleurrijkbijen hebben heel hard gewerkt en we hebben 144 potjes honing kunnen tappen. Reina,Theunis, Ryanne en Tineke hebben een mooie voorraad potten gevuld. De potjes zijn te koop voor € 4,00. Van de opbrengst gaan we investeren in biologische bloembollen voor de bijen in het voedselbos bij de kasten.

CD presentatie Minne

Het was een mooi optrdeden met de band,met mijn eigen nummers die we gemaakt hebben geweldig om te doen. Ik vond het goed ging zo nummers mooi optreden makje maar een keer mee band was goed ging zo hoe het moest gaan je gaat lekker los de publiek ging lekker los en daar doe je het voor is muziek wat je lekker los gaat en je geniet er van mens naar je kijken en daar doe je het voor en voor de lol mooie nummer nummer 69 daar ging we lekker in los gitaar solo dat was mooi te doen het was super groetjes minne 

Kijk hier voor een filmpje van de CD presentatie.  

Een nieuwe basketbalring!

Eindelijk! We hebben een basketball-bord gekregen van Tess haar vader zodat Wilco en Tess en natuurlijk de anderen hun hobby kunnen uitoefenen! Nu kunnen de Kleurrijke basketbalhelden nóg beter worden dan dat ze al zijn!! Tom, super bedankt!

Schenking fruitboompjes

We ontvingen van Jannie en Albert de Boer acht fruitboompjes. Deze gaan we inplanten in de pluktuin. Het zijn lage fruitbomen zodat we ook vanuit de rolstoel fruit kunnen plukken.  

Jannie en Albert, hartelijk dank!!

Kleurrijk op TV bij 'Geloof en een Hoop Liefde'!

Van 26 tot en met 30 oktober 2015 stond een hele week lang de Friese Meren centraal in het programma 'Geloof en een Hoop Liefde' van de EO. Op vrijdag 30 oktober was Boerderij Kleurrijk te zien! Begin juli 2015 is er een filmploeg van de EO op Kleurrijk komen filmen. 

Kijk hier voor de link om de uitzending te bekijken.  

Een cheque van maar liefst € 4250!

Beduusd, ontroerd, maar bovenal heel blij waren wij toen wij op 7 mei een cheque van maar liefst € 4250,- in ontvangst mochten nemen van DMT Milieutechnologie in Joure. De medewerkers van dit ingenieursbureau hadden onlangs een communicatietraining gevolgd. Daarna kregen ze de opdracht om geld in te zamelen voor een goed doel. En ja……..dat goede doel was o.a. Boerderij Kleurrijk! Na diverse acties, zoals het optreden van het koor Meiinoar, het inleveren van statiegeldflessen etc. kon het bedrag op de cheque worden ingevuld. GEWELDIG!! Medewerkers van DMT: namens alle kleurrijke mensen, BEDANKT!!! 

Kijk hier voor de foto's >

Kleurijk mens laat je zien!

Het was een grandioos feest op Kleurrijk! Op 30 mei hebben we ons 5-jarig bestaan groots gevierd met veel muziek, lopende acts, workshops, een ijsje, een hapje en een drankje. Iedereen heeft genoten en toen in de middag het zonnetje er nog eens bij kwam kon de dag natuurlijk helemaal niet meer stuk!!

Lieve mensen allemaal hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en het kopen van loten t.b.v. het onderhoud van onze Kleurrijke bus. En ook alle vrijwilligers die zich de hele dag geweldig hebben ingezet: Enorm bedankt!! 


> KLIK HIER VOOR DE FOTO'S

De foto's zijn gemaakt door fotografen Tom Coehoorn van Thomas Vaer Fotografie  en Willie Smink.

Kleurrijke keuken op Sailwise

Wij als van de keuken vonden het heel leuk om de catering te doen want je leert om te serveren, om met mensen te praten. Er was mooi middag van gemaakt, hard gewerkt. Alles moest snel klaar zijn om naar locatie te gaan. We hebben er van genoten, hard gewerkt, het was leuk om te doen met dit team want met dit team kan je alles, je kan ze aan het werk zetten anderen ook wel maar ik merk dat je lekker in je vel zit en leuk met elkaar omgaat. Samenwerken en daar gaat het om. Dat je een leuk middag hebt, dat we klaar voor elkaar staat want je moet alles goed voor elkaar hebben. Verder mooi dag van gemaakt met mensen een praatje gemaakt en lekker gewerkt.   Minne      >  kijk hier voor de foto's

Wilco en Kenny