header1

Logeren

Kleurrijk logeren, voor de ouders een ont-lasting, voor de kinderen een feest!

Voor thuiswonende kids met een ZZP indicatie of PGB bieden wij logeeropvang in het achterhuis van Boerderij Kleurrijk. Op de benedenverdieping hebben we naast onze gezellige huiskamer twee volledig aangepaste slaapkamers (plafondlift) met douche/bad en toilet. De vier slaapkamers boven hebben een eigen douche en toilet.

Voor de logees is het leuk om elkaar te ont-moeten in een zoveel mogelijk vaste groep van maximaal 8 logees met vaste begeleiders. Elke logee krijgt een vast aanspreekpunt: een persoonlijk begeleider. Deze stelt samen met de ouders en de logee een ondersteuningsplan op waar alle afspraken en bijzonderheden in vermeld staan.  

Naast  de weekenden kun je ook logeren in de midweek en in de (school)vakanties. Je mag gebruik maken van alles wat Kleurrijk biedt. Op ons landgoed is er van alles te beleven; bos in de achtertuin, een ritje op de pony of in de (aangepaste) huifwagen, spelen in de speel-/en belevingstuin (aangepast voor rolstoelgebruikers). Mee helpen op de kinderboerderij of in de Schenkerij/proeverij behoort tot de mogelijkheden… 

Boerderij Kleurrijk is onderdeel van de JP van den Bent stichting, een AWBZ erkende organisatie, die verantwoordelijk is voor de zorg en dienstverlening.
 
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom snel eens kijken.