header1

Stichting Vrienden van Kleurrijk

Stichting Vrienden van Kleurrijk is voortgekomen uit het ouderinitiatief Stichting Apart en stelt  zich ten doel mensen, middelen en mogelijkheden bij elkaar te brengen om speciale activiteiten en vele extra's te organiseren wat recreëren, logeren, wonen en werken op Boerderij Kleurrijk zo bijzonder maakt. 
Kleurrijke vrienden maken het verschil... word voor een tientje een kleurrijk vriendje! 
Dankzij onze kleurrijke vrienden kunnen er activiteiten worden georganiseerd, waar normaal gesproken geen geld voor is. Met een bijdrage van  € 10,- per jaar bent u al een Kleurrijke vriend, een hoger bedrag mag natuurlijk altijd. U wordt een vriend door de machtigingskaart (Download de machtigingskaart) in te vullen en in een gefrankeerde gesloten envelop sturen naar: 
Stichting Vrienden van Kleurrijk
  p/a Boegen 2
  8567 JC Oudemirdum
  
Sponsoring 
Ook als bedrijf of instelling kunt u sponsor worden. Bijvoorbeeld door reclame te maken voor uw bedrijf  op onze bus of  door klusdagen samen met de bewoners, logees en mee-werkers van de Boerderij. (in het kader van maatschappelijk ondernemen).

> dit zijn onze begunstigers 


Nalatenschap
Het is mogelijk om een deel van uw bezittingen na te laten aan een instelling of organisatie, in dit geval de Stichting Vrienden van Kleurrijk. Als u overweegt een deel van uw bezittingen na te laten aan onze stichting, dan willen wij en de met ons samenwerkende notaris u daar graag bij helpen. Neemt u in dit geval contact op met Stichting Vrienden van Kleurrijk. Mail naar: info@vriendenvankleurrijk.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn om onze stichting te steunen, aarzel dan niet maar neem contact met ons op. Als kleurrijke vriend wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over wat er met uw bijdrage wordt gedaan.
Voor meer informatie:  info@vriendenvankleurrijk.nl